Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.
Hongweifabriek Hongwei R&D en Productiemanagers Hongwei stelt op SinoPack 2018 voor Hongwei stelt op SinoPack 2019 voor Hongwei stelt de automatische machine van de blaarverpakking op SinoPack 2017 voor Hongwei in SinoPack 2017

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Hongwei
Aantal werknemers : 200~300
Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 30% - 40%

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Hongwei is een ontwerper, een douanefabrikant en een globale leverancier van de machine van de blaarverpakking en de machine van het hoge frequentielassen en een actieve rol in industriële automatisering gespeeld.

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Het bedrijf begon zaken van de productie van de machine van de tandenborstelverpakking met hoge frequentie plastic film het toetreden technologie sinds 1998. Het Verticale Synchrone Hoge de Frequentie zijn Verzegelen en Snijmachine met Dubbele Pendeldienbladen voor de verpakking van de tandenborstelblaar het eerste product van Hongwei. En onze volledige productregel behandelt al type van de machine van het hoge frequentielassen om aan de eis van de cliënt voor verschillende toepassingen in het verleden de 21 jaar te voldoen.

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

 

 

Om aan hoger vereiste van cliënten te voldoen, ontwikkelden wij de automatische machine van de blaarverpakking sinds 2008 en leverden fabrikanten van de industrieën van tandenborstel, speelgoed, automobieldelen, keukengerei en vaatwerk, huishoudentoepassing, eyewear, schoonheidsmiddelen, hygiëne, gezondheidszorg, medische apparatuur en anderen, die plastic thermische het vormen zich en het verzegelen technologie nodig hebben.

 

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De verdere ontwikkeling van hoge frequentie lassen en het verzegelen machines van toepassing op opblaasbare producten, tenten, het afbaarden en luifel, regenjassen en blaarverpakking maakt Hongwei in vervaardigingssectoren zowel in China beroemd en in het buitenland.

 

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

Wij streven in onderzoek en het ontwikkelen van de technologie van het hoge frequentielassen en geautomatiseerd industrieel materiaal.  Hongwei niet alleen voldoet de criteria van nationaal prodcutionveiligheidsbeheer aan betrouwbare productkwaliteit en als „Gecontroleerde Leverancier“ door SGS verklaard maar ook bezit meer dan 10 octrooien.

                                     China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 9

 

Dank aan onze repliable productkwaliteit en attente naverkoopdienst, heeft Shantou-Tandenborstel Industriële Vereniging goedgekeurd Hongwei één van lid heeft.

China Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 10

De fabrikanten van China en in het buitenland zijn altijd welkom aan ons bedrijf. Wij zouden douane ideale machines volgens uw vereiste, voorwaarden van het product ontwerpen en bouwen om uw productiviteit op te voeren en productieve kosten te drukken en de winnaar in wereldmarkt te worden.

Contactgegevens
Shenzhen Hongwei High Frequency Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: David Zou

Tel.: +86 136 7015 5495

Fax: 86-755-28994158

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)